GRATIS CHECKLIST

De meest gemaakte FOUT bij producers (de K.I.S.S. methode)

home studio Apr 12, 2023

►►Plan een kennismaking in met Ben voor het Next Level Producer coachingstraject: https://calendly.com/ashtonmusicacademy/kennismaking

►► Download GRATIS Producer Checklist en maak radio-waardige producties & mixen → https://www.ashtonmusicacademy.nl/checklist

Er is één fout die ik heel veel van mijn producer studenten en cursisten zie maken en die hen (en jou) tegen houdt om je beste werk ooit te maken. Dit heeft niks te maken met een verkeerd toegepaste techniek of het wel/niet gebruiken van bepaalde plugins, maar iets veel fundamentelers. Als je deze fout maakt ben je al gauw veel en veel te lang bezig met je producties en klinkt het aan het eind ook nog eens niet zo goed als mogelijk.

Ik wil dat je sneller tot een radio-waardig eindresultaat komt én meer plezier krijgt in het muziekproductieproces. Daarom pas ik altijd de K.I.S.S. methode toe. Deze methode zorgt er voor dat je slimmer gaat produceren, sneller radio-waardig producties en mixen krijgt én uiteindelijk meer muziek kunt uitbrengen.

In de video van vandaag neem ik je mee in deze methode en geef ik je praktische voorbeelden over hoe jij dit kunt toepassen.

Als dit met je resoneert laat dan even een reactie achter onder de video en laat me weten hoe jij simpeler kunt produceren!

Produceer Radio-Waardige Muziek Vanuit Huis

GRATIS GIDS: Ontdek de 5 bouwstenen van een succesvolle home studio en produceer in 4 stappen je eigen muziek vanuit huis of je slaapkamer.

Als je je aanmeld ontvang je wekelijks gratis extra content.