GRATIS GIDS

Mijn instellingen voor de perfecte vocal EQ

home studio Feb 22, 2023

►► Download GRATIS Producer Checklist en maak radio-waardige producties & mixen → https://www.ashtonmusicacademy.nl/checklist

Eén van de grootste problemen die ik tegen kom bij de producties en mixen die mijn cursisten maken is dat de zang niet goed genoeg klinkt. En dat terwijl deze met een paar simpele technieken al 200% beter zou kunnen klinken!

De zang is in de meeste gevallen het aller-belangrijkste element van een liedje, super belangrijk dus dat je je best doet deze next level te laten klinken. Een groot obstakel is EQ - waar moet je beginnen, hoe stel je het in, wanneer is het genoeg of juist te weinig etc. etc. Veel vragen daar over! En vaak maken jullie het veel te ingewikkeld.

Daarom heb ik vandaag een super simpele methode om zang te EQ'en. Ik geef je een uitgangspunt die je kunt gebruiken om je zang van gemiddeld naar radio-waardig te laten gaan.

Heb je vragen? Stel ze hieronder in de reacties!

Produceer Radio-Waardige Muziek Vanuit Huis

GRATIS GIDS: Ontdek de 5 bouwstenen van een succesvolle home studio en produceer in 4 stappen je eigen muziek vanuit huis of je slaapkamer.

Als je je aanmeld ontvang je wekelijks gratis extra content.