GRATIS GIDS

Muziek produceren in 4 stappen (super simpele checklist!)

home studio Mar 22, 2022

►► Download mijn GRATIS Home Studio Producer Formule en ga in 4 stappen van simpele home studio naar professionele muziekproductie! → https://ashtonmusicacademy.nl/checklist

Wist je dat er een stappenplan is om goed klinkende muziek te produceren? Dat er een volgorde is die je keer op keer kunt toepassen, zodat muziek produceren geen willekeurige activiteit wordt, maar een proces waarvan je weet dat het werkt? Jep. Met zo'n stappenplan hoef je niet te gokken, maar kun je het gewoon volgen zodat je muziek te gek gaat klinken. Dat exacte stappenplan kun je binnenkort gaan volgen in mijn gloednieuwe cursus 'Home Studio Producer Formule' (hier over later meer).

Maar vandaag geef ik je alvast de checklist die er bij hoort, zodat je vast kunt checken of je de juiste stappen wel volgt en niks overslaat. Je hoeft letterlijk alleen maar de stappen te volgen en af te vinken om tot een goede productie te komen, simpeler kan ik het niet voor je maken!

Je gaat leren:
- Wat de juiste stappen zijn op weg naar een professionele muziekproductie
- Welke belangrijke onderdelen vaak overgeslagen worden (maar die je niet moet vergeten)
- Hoe je een mix maakt die radio-klaar klinkt (op een zo eenvoudig mogelijke manier)

Wat vind jij van deze checklist? Mis jij nog puntjes? Ben je enthousiast voor mijn nieuwe cursus ‘Home Studio Producer Formule’? Laat hieronder een reactie achter!

→Meer home studio tips:
https://ashtonmusicacademy.nl
→Begin Je Home Studio Podcast: https://www.ashtonmusicacademy.nl/podcasts/begin-je-home-studio
→Check mijn muziek: https://benjamintheodore.nl
→Upload je eigen muziek naar Spotify met DistroKid (krijg 7% korting): https://distrokid.com/vip/seven/1042523
→Muziek uploaden met TuneCore (krijg 20% korting): https://tunecoretalent.pxf.io/zag6G7?u=https%3A%2F%2Fwww.tunecore.com/nl/
→Slate Digital ML1: https://bit.ly/32pM508

Produceer Radio-Waardige Muziek Vanuit Huis

GRATIS GIDS: Ontdek de 5 bouwstenen van een succesvolle home studio en produceer in 4 stappen je eigen muziek vanuit huis of je slaapkamer.

Als je je aanmeld ontvang je wekelijks gratis extra content.