GRATIS CHECKLIST

Zó klinkt een SSL ORIGIN mengtafel van €50.000 (mijn nieuwe studio)

home studio Mar 28, 2023

►►Plan een kennismaking in met mij voor het Next Level Producer traject: https://calendly.com/ashtonmusicacademy/kennismaking

Als je de video van vorige week hebt gezien weet je al dat ik een hele toffe nieuwe studio ruimte heb in de Lil' Heaven Studio's in Arnhem.

Eén van de meest bijzondere aspecten van deze studio is dat het de enige plek in de Benelux is waar een SSL Origin mengtafel staat. 

Dit is een volledig analoge, maar hypermoderne tafel waar je opnames en mixen door heen kunt halen. 

En laat dat laatste nou net hetgeen zijn wat ik afgelopen week mocht doen. 

Omdat we komende zaterdag weer een live dag hebben met de deelnemers van het Next Level Producer Opleidingstraject, mocht ik een paar uurtjes kennis maken met de tafel en heb ik in tijden niet zo'n glimlach op m'n gezicht gehad :-) 

Daarom heb ik meteen een video gemaakt waarin je ik je laat horen hoe mijn mix klinkt die ik op de SSL tafel heb gemaakt én vergelijk ik deze met de DAW mix. 

Check de video en laat in een reactie hieronder weten welke mix jij beter vindt! 

Check de Lil'Heaven Studio's in Arnhem: https://www.lilheaven.nl/
Van muzikaal idee naar radio-waardige productie in 5 stappen (Home Studio Producer Formule): https://www.ashtonmusicacademy.nl/homestudioproducerformule

Produceer Radio-Waardige Muziek Vanuit Huis

GRATIS GIDS: Ontdek de 5 bouwstenen van een succesvolle home studio en produceer in 4 stappen je eigen muziek vanuit huis of je slaapkamer.

Als je je aanmeld ontvang je wekelijks gratis extra content.