Beginnen Met Gitaar Spelen

gitaar Dec 12, 2018

Wat heb je nodig om te beginnen met gitaar spelen? Dat leg ik je in dit filmpje uit. Ik laat je zien wat voor soort gitaar je nodig hebt en welke accessoires je kunt aanschaffen om te beginnen met gitaar spelen. 

Begin vandaag met gitaar spelen – download mijn Gitaarles Starters Gids

Om je verder te helpen heb ik een starters gids gemaakt waar alles in staat dat je nodig hebt om te beginnen met gitaar spelen. Het mooiste is dat je deze gratis kunt downloaden door op de knop hier onder te klikken! 

Je leert een aantal basis akkoorden, slagritmes en tokkeloefeningen. Als bonus leg ik je een aantal oefentips uit zodat jij je eerste liedje kunt leren. 

Dit ga je leren:

  • Wat je nodig hebt om te starten met gitaar spelen
  • Hoe de gitaar werkt en hoe alle onderdelen heten
  • De basis akkoorden
  • Wat strummen en tokkelen is
  • Hoe je je eerste liedje moet spelen
►► Download nu mijn gratis Gitaarles Starters Gids → https://bit.ly/3qrTfHJ

Download mijn GRATIS Home Studio Starters Gids

en begin met muziek maken, opnemen en uitbrengen!

Als je je aanmeld ontvang je wekelijks gratis extra content.