GRATIS CHECKLIST

Leer 4 Gitaar Akkoorden in 3 Minuten

gitaar Jan 05, 2017


Het waren de eerste akkoorden die ik 15 jaar geleden leerde: G, C, D en Em. Later kwam ik er achter dat dit eigenlijk aanpassingen waren op de oorspronkelijke G, C, D en Em, maar nog steeds gebruik ik ze op deze manier bijna elke dag. Je kent ze misschien als kampvuurakkoorden of ‘worship-leader chords’. Misschien ken je ze helemaal niet. In ieder geval zijn ze een makkelijke manier om honderden (ja honderden) liedjes te kunnen spelen.

In dit filmpje leg ik uit hoe je ze gebruikt. Gebruik jij deze akkoorden ook veel? Of kom je er juist niet uit? Laat het weten in de reacties!

Begin vandaag met gitaar spelen – download mijn Gitaarles Starters Gids

Om je verder te helpen heb ik een starters gids gemaakt waar alles in staat dat je nodig hebt om te beginnen met gitaar spelen. Het mooiste is dat je deze gratis kunt downloaden door op de knop hier onder te klikken! 

Je leert een aantal basis akkoorden, slagritmes en tokkeloefeningen. Als bonus leg ik je een aantal oefentips uit zodat jij je eerste liedje kunt leren. 

Dit ga je leren:

  • Wat je nodig hebt om te starten met gitaar spelen
  • Hoe de gitaar werkt en hoe alle onderdelen heten
  • De basis akkoorden
  • Wat strummen en tokkelen is
  • Hoe je je eerste liedje moet spelen

►► Download mijn GRATIS Gitaarles Startersgids en begin met muziek maken, opnemen en uitbrengen! → https://bit.ly/3qrTfHJ

Produceer Radio-Waardige Muziek Vanuit Huis

GRATIS GIDS: Ontdek de 5 bouwstenen van een succesvolle home studio en produceer in 4 stappen je eigen muziek vanuit huis of je slaapkamer.

Als je je aanmeld ontvang je wekelijks gratis extra content.