Lesaanbod

Pianoles

Het is misschien wel één van de belangrijkste instrumenten om te leren spelen: de piano. Je leert niet alleen hoe akkoorden werken, maar combineert het met melodie, ritme en dynamiek. Het is niet voor niks dat de meeste film-muziek gecomponeerd wordt op een piano. 

Of je nu jong of oud bent, wij helpen je met de basics, pop, jazz of klassieke muziek en Opwekking & Hillsong. Je leert op een makkelijke manier hoe je alle akkoorden kunt spelen en binnen no-time speel jij je eerste liedje.

Drumles

Trommelt je kind op alles wat los en vast zit? Dan word het tijd om hem of haar eens achter een drumstel te zetten! Je kind leert aan de hand van een lesboek én liedjes die hij of zei leuk vindt snel de basics. 

Als tiener of volwassene ben je bij ons ook absoluut aan het juiste adres als het om drumles gaat. We leren je de basics of werken toe naar wat jij graag wil leren. Wij zijn er om jou verder te helpen, daarom passen we de lessen helemaal op jou aan. 

Of je nu thuis lekker wil spelen, in de band van de kerk aan de slag gaat (wij kennen bijna alle Opwekking & Hillsong liedjes) of wil rocken met je vrienden, we helpen je daar zo snel mogelijk te komen.

Gitaarles

Gitaar spelen is leuk! Of je nu met je vrienden op het strand zit rond een kampvuur of dat je op het podium de tofste solo’s speelt, van gitaar spelen word je gewoon blij. 

We leren je de basics op een eenvoudige manier, zonder ingewikkelde bladmuziek. In plaats daar van werken we vaak met akkoordsymbolen en tabs, wat het gitaar spelen veel toegankelijker maakt. 

Je bent aan het juist adres als je pop-muziek of Opwekking & Hillsong wil leren spelen. Voor akoestische en elektrische gitaar (we raden je aan op akoestische gitaar te beginnen).

Zangles

Zing je de sterren van de hemel onder de douche? Misschien wordt het dan eens tijd om zangles te nemen. Werk aan je favoriete liedjes en leer de juiste zangtechniek aan. Super leuk! 

Songwritingles

Het begint allemaal met een goed liedje! Ben jij iemand die altijd zelf ideetjes schrijft of speelt of misschien zelfs al je eigen liedjes maakt? We je helpen je dan graag om verder te komen en betere liedjes te gaan maken.

Je leert alles over structuren, rijmschema’s, akkoorden en melodieën zodat jij binnen no time te gekke liedjes schrijft. Ook nemen we samen met jou je liedjes op en maken een demo, zodat je je liedjes niet alleen kunt laten horen maar ook leert hoe je je liedjes kunt opnemen.

Je kunt ook alleen zangles of songwritingles volgen. ​

Gratis Proefles

75% compleet

Welkom!

Maak kennis met onze muzieklessen en kom vrijblijvend langs bij één van onze docenten.

Privacy Policy: We sturen je geen spam en bewaren je gegevens veilig. 

Dit vinden anderen er van:

 • 5 star review  Goede info!

  thumb Hedwig de Leeuw

  5 star review  Onze zoon ( 10 jaar) heeft een seizoen gitaarles gevolgd bij Mitchell en heeft veel mogen leren op zijn eigen tempo! Super fijne ervaring 😊👌🏻

  thumb Geertrui Testerink

  5 star review  

  thumb Seda Sak
 • 4 star review  

  thumb Arjen van Maaren

  5 star review  

  thumb Jon van Maaren

Meld Je Nu Aan Voor Een Gratis Proefles!


Stap 1: Meld je aan door op de knop te klikken en je gegevens in te vullen.

Stap 2: Plan zelf je proefles in op een moment dat het je uitkomt.

Stap 3: Kom langs en maak vrijblijvend kennis met onze lessen.

De proefles is vrijblijvend en gratis. 

De eerste twee maanden kun je proberen of de lessen bij je passen. 

Zo niet, krijg je gewoon je geld weer terug.

copyright © 2020 Ashton Music Academy