NIEUW! Online Muziekles bij Ashton Music Academy

  • Praktische en persoonlijke lessen
  • Les van een enthousiaste ervaren docent
  • Flexibele lesabonnementen

Meld je nu aan voor een gratis proefles!

Elke week op de fiets door de regen met je gitaar of je kind naar muziekles gaan kan een hoop gedoe zijn en is op dit moment zelfs onverantwoord tijdens de coronacrisis. 

Daarom is dit hét moment om te starten met online muzieklessen. 

Deze kun je gemakkelijk volgen vanuit je eigen huis. 

Zonder dat je de deur uit hoeft dus! Wel zo gemakkelijk.

Pianoles

De nieuwste hits, klassieke muziek of de liedjes die je kent van Opwekking en Hillsong: piano spelen is leuk, goed voor de ontwikkeling en veelzijdig.

Gitaarles

Of je nu de nieuwe John Mayer wil worden of gewoon lekker wat kampvuur liedjes wil kunnen spelen: kom naar gitaarles en je leert binnen no-time de eerste akkoorden.

Drumles

Kun jij of je kind niet stoppen met tikken op alles wat los en vast zit? Dan is het misschien een goed idee om te gaan drummen. Leer de juiste techniek en alle basisritmes die je nodig hebt om binnen no-time mee te kunnen spelen met je favoriete liedjes.

Zangles

Zingen! Wie houdt er niet van? Of je nu met The Voice mee wil doen of gewoon lekker met de radio mee wil zingen, zingen is goed voor je. Neem daarom zangles en zing de sterren van de hemel! 

Songwritingles

Het begint allemaal met een goed liedje. In onze songwritinglessen ga je aan de slag om je eigen liedjes te maken en leer je alle tools om songs te schrijven die je met trots aan de wereld kunt laten horen.

Dit is hét moment om online een muziekinstrument te leren bespelen of zangles te volgen

Hoe werkt het? 

Kies hier onder een tijd die je uitkomt en spreek een gratis proefles af. Je ontvangt een bevestiging met een link waar je op de afgesproken tijd kunt inloggen op de online meeting via Zoom, een gratis app. 

Gebruik hiervoor het liefst een laptop of PC met een webcam en microfoon, maar een smartphone of tablet kan ook. Zolang je het maar stabiel neer kunt zetten en je handen vrij hebt om een instrument vast te houden. 

Heb je nog geen instrument of lesmateriaal? Geen probleem! Tijdens de vrijblijvende kennismaking kan je docent je precies vertellen wat je nodig hebt om te starten met muziekles. 

Altijd een gratis proefles,
60 dagen proberen &
100% tevredenheidsgarantie.

Weet je niet zeker of onze muzieklessen wel bij je passen? Geen probleem. Je bent van harte welkom om een virtuele gratis proefles te volgen. 

Ook kun je de lessen eerst 60 dagen proberen. Zo weet je zeker dat je niet zomaar ergens aan vast zit. Werken de lessen niet voor je? Dan krijg je gewoon je geld terug. 

 

Foto Nienke van Denderen

Probeer het nu: Gratis Proefles


Stap 1: Meld je aan door op de knop te klikken en je gegevens in te vullen.

Stap 2: Je ontvangt een bevestiging van je afspraak met een link naar de virtuele proefles

Stap 3: Klik op de afgesproken tijd op de link, vul de meeting ID in en maak vrijblijvend kennis met onze lessen.

De proefles is vrijblijvend en gratis. 

De eerste 60 dagen kun je proberen of de lessen bij je passen. 

Zo niet, krijg je gewoon je geld weer terug.

copyright © 2020 Ashton Music Academy